Gaisīgas kabaču pankūkas

Tā kā mammai vēl no rudens ražas ir saglabājušies pāris kabacīši, atcerējos šo vienkāršo ēdienu – kabaču pankūkas. It kā, kas tur liels, pankūkas taču ir tik viegli pagatavot. Bet šo receptīti tomēr vēlējos piefiksēt, jo tik gaisīgas pankūkas man vēl nebija nācies baudīt. Tas ir to vērts – saputot olas, rezultāts būs patiesi pārsteidzoši iepriecinošs. Recepte ņemta no vecajām labajām Vakara Ziņām.

  • 500g rīvētu kabaču
  • 4ēdk. mannas
  • 2 olas
  • milti
  • sāls, cukurs, kanēlis
  • eļļa cepšanai

Kabaču masai pienieno mannu, olu dzeltenumus, sāli, cukuru un miltus pēc vajadzības. Sajauktajā masā iecilā stringri saputotus olas baltumus. Mīklu liek sakarsētā eļļā un cep, līdz gatavas. Vienkāršas vakariņas, bet, ai, ku labas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *